Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language
Logo Biblioteca Pública del Estado

Taller de Pensament Lliure

Taller de pensamiento libre

En què consistix el taller?

Un espai educatiu alternatiu on es treballa habilitats cognitives amb persones amb discapacitat intelectual amb l’objectiu de desenvolupar l’expressió d’emocions, el reconeixement dels propis valors i, en definitiva, aprendre a pensar d’una forma creativa, crítica i ètica.

Qui participa?

El taller está conformat en un 70% per persones amb discapacitat intel·lectual i 30% d’altres persones que tinguen curiositat, que valoren el diàleg i que tinguen tants dubtes com ganes de compartir-los.

Qui realitza el taller?

La Xarxa de Biblioteques, que des de fa anys té una línea de treball amb l’objectiu que la biblioteca es convertisca en espai d’inclusió i que, en un pas més endavant, aposta per l’empoderament i el desenvolupament del pensament crític en les persones amb discapacitat intelectual.

L’Escola de Pensament Lliure és espai de diàleg entre persones amb i sense discapacitat intelectual que té com a objectiu principal treballar les habilitats de pensament per obrir una via alternativa sota la idea d’empoderament educatiu. Part del professorat de l’escola té discapacitat intelectual.

LLoc i horaris

Les sessions es realitzen dos dijous al mes de 10:00 a 13:00 hores en l'Espai Jove (C/Andoval, 2).

CALENDARI:

  • 6 - 20 d'OCTUBRE- 2022
  • 3 - 17 de NOVEMBRE- 2022
  • 1 - 15 de DESEMBRE- 2022

T'interessa formar part d'aquest fascinant projecte?

Si tens més de 16 anys, contacta amb nosaltres a

Correu electrònic: xarxabiblioteques@lliria.es

Telèfon: 96 278 08 27

Galeria d'imatges Taller de Pensament Lliure

No alt text available for image
No alt text available for image
No alt text available for image