Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language

Més informació

Opositor.com

Per a començar, res millor que una xicoteta guia sobre com preparar-se aqueixes oposicions. En Opositor.com també tenen cursos per a preparar oposicions.

Educaweb

En Educaweb ens ofereix una guia que ens explica quina actitud prendre mentre et prepares les teues oposicions, el procés de les convocatòries, quan fas els exàmens. És una guia per a posar en situació a l'aspirant.

Oposiziones

Aquesta web té un bon compendi de cursos preparatoris d'oposicions, ordenades segons la Comunitat Autònoma espanyola on s'impartisquen o per sectors. A més, també té una secció d'actualitat on podem veure on s'obrin places per a oposicions públiques.

Buscaoposiciones

Si el que cerques és material, en Buscaoposicions tenen tots els llibres que totes les oposicions necessiten. Estàn classificades per Comunitat Autònoma.

Adams

L'acadèmia Adams reuneix també una sèrie de cursos en línia, encara que també informa sobre cursos presencials i té una aplicació mòbil amb preguntes tipus test perquè practiques els exàmens.

Canal Oposiciones

Canal Oposcions té un fòrum dividit en tipus d'oposicions en el qual una bona comunitat d'estudiants exposa els seus dubtes. Perfecte per al qual se senta sol.

Opositargratis

En Opositargratis tens material de consulta sobre totes les lleis que afecten el temari de les oposicions administratives que hi ha disponibles. Consulta i troba tot el material que necessites per a anar ben preparat al teu exàmen.

Temaris en PDF

En Temaris PDF tenen una llista bastant llarga de temaris per a multitud d'oposicions, incloent models de proves en tipus test.

Opositas

Aquest centre d'estudis amb diversos anys d'experiència en la preparació d'oposicions ofereix a través de la seua pàgina web recursos per a opositors i tota la informació necessària i actualitzada de les convocatòries obertes.

Webs amb recursos per a oposicions específiques