Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language
Logo Biblioteca Pública del Estado

Internet i ofimàtica

L'accés a Internet a les biblioteques públiques municipals és lliure i gratuït.

Disposem de diversos serveis per a accedir a la xarxa Internet:

  • Connexió wifi gratuïta a les sales de la Biblioteca perquè pugues treballar amb el teu ordinador. Has de disposar d'un telèfon mòbil per a registrar-te en LliriaWifi
  • Ordenadors d'ús públic per a la cerca d'informació. Per a l'accés a internet des d'aquests equips deuras disposar d'un telèfon mòbil per a registrar-te en LliriaWifi.

CONNEXIÓ Al SERVEI DE L'AJUNTAMENT LLIRIAWIFI:
Una vegada donat d'alta i rebuda la contrasenya per a l'accés a internet, aquesta serà sempre la mateixa per a la connexió al wifi gratuït que s'ofereix en diferents espais públics del municipi.

REQUISITS PER A l'ÚS DELS EQUIPS DE LA BIBLIOTECA

  • Per respecte a la privacitat de la resta d'usuaris/as, les consultes seran individuals. No podrà haver-hi més d'una persona connectada per cada ordinador, excepte en el cas dels menors de 14 anys que hauran d'anar acompanyats d'un adult.
  • Abans de l'accés a l'equip s'ha de passar per taulell i emplenar una fulla de control d'usuaris.
  • No és necessari disposar de carnet de la xarxa de lectura pública valenciana XLPV per a fer ús dels equips.
  • El temps màxim de connexió a internet en els ordinadors de la sala serà de mitja hora, ampliable si no hi ha més usuaris en espera.

NORMES D'ÚS DEL SERVEI D'INTERNET A LA BIBLIOTECA


1. Aquests ordinadors estan destinats a la cerca d'informació, al coneixement i l'aprenentatge. No es podran utilitzar per a accedir a jocs, xats, etc.


2. L'usuari/a se abstindrà d'usar el servei amb finalitats il·lícites o de consultar i/o difondre continguts il·legals, pornogràfics, violents, racistes o xenòfobs. La biblioteca es reserva el dret d'interrompre la connexió.


3. No es poden instal·lar programes ni canviar la configuració.


4. No s'han d'apagar els ordinadors i si es produeixen problemes de funcionament, els usuaris hauran d'avisar al personal de la biblioteca.


5. La biblioteca no es fa responsable dels possibles danys o pèrdues de dades per caigudes de la xarxa, desconnexions, etc.


6. La persona usuària es compromet a respectar la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.


7. En la consulta només pot participar una persona a excepció dels menors de 14 anys que hauran d'estar acompanyats d'un adult.


8. La persona usuària és la responsable de tancar la sessió. Qualsevol conseqüència derivada de no haver tancat la sessió serà la seua responsabilitat.


9. Els equips disposen de ports USB per a emmagatzemar la informació en “pendrives” o discos durs extraibles.