Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language

IFLA

IFLA. Objectius de desenvolupament sostenible

La IFLA i l'Agenda 2030 de l'ONU

L'Agenda 2030 de les Nacions Unides subratlla la importància del desenvolupament de moltes activitats bibliotecàries importants.

L'ONU prestarà una atenció especial a l'educació, l'ocupació i la igualtat – així com a l'accés a la informació, la qual cosa suposa una gran oportunitat per a ressaltar la importància del treball de les biblioteques i situar a les nostres institucions en el centre d'on s'elaboren les polítiques d'actuació.

ODS. 4. Garantir una Educació Inclusiva, Equitativa i de Qualitat. I promoure oportunitats d'aprenentatge durant tota la vida per a tots.

ODS. 11. Aconseguir que les ciutats i els assentaments humans siguen inclusius, segurs, resilients i sostenibles.

ODS. 16. Promoure societats pacífiques i inclusives per al desenvolupament sostenible, facilitar l'accés a la justícia per a tots i crear institucions eficaces, responsables i inclusives a tots els nivells.

ODS.10. Meta. 10.2 D'ací a 2030, potenciar i promoure la inclusió social, econòmica i política de totes les persones, independentment de la seua edat, sexe, discapacitat, raça, ètnia, origen, religió o situació econòmica o una altra condició.

Cartel Objetivos desarrollo sonstenible