Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language
Logo Biblioteca Pública del Estado

Préstec llibres electrònics

eBiblio: Plataforma de préstec de llibres electrònics

eBiblio plataforma de préstec de llibres electrònics

Què és eBiblio?

eBiblio Comunitat Valenciana és un servei de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que fa possible la lectura de llibres electrònics a través d'Internet. eBiblio posa a la disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica que li permet accedir al catàleg i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics (ereaders).

El servei ha sigut promogut pel Ministeri de Cultura i Esport amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i és gestionat per aquesta.

El servei està disponible en la direcció: comunitatvalenciana.ebiblio.es

També es pot accedir als llibres prestats a través de l'app eBiblio Comunitat Valenciana, disponible per a iOS i Android.

Qui pot utilitzar eBiblio Comunitat Valenciana?
Pot fer ús de eBiblio Comunitat Valenciana qualsevol persona que dispose de carnet d'usuari de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana.

Si no disposa del carnet d'usuari, pot dirigir-se a la biblioteca pública més pròxima que forme part d'aquesta Xarxa i sol·licitar-ho.

 • Per a poder accedir a eBiblio és imprescindible que cada lector tinga un correu electrònic únic. No es poden compartir. Els lectors que actualment compartisquen correu electrònic amb uns altres no podran utilitzar el servei. Poden actualitzar les seues dades en qualsevol biblioteca de la Xarxa.

 • El lector haurà d'estar al dia en les devolucions de préstecs. No podran utilitzar aquest servei els ciutadans el carnet dels quals estiga sancionat o tinguen arracades de devolució documents amb termini ja excedit.

 • La identificació per a l'accés a eBiblio es realitzarà mitjançant el número de lector, que apareix en el carnet, i la contrasenya amb la qual s'identifica en el catàleg de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana. Si la desconeix, pot dirigir-se a qualsevol biblioteca pública que forme part de la Xarxa.

ALTRES REQUISITS

 • Disposar d'un dispositiu compatible i d'accés a internet.
 • Per als dispositius mòbils, tindre instal·lada l'app eBiblio Comunitat Valenciana.

Quins llibres puc trobar en eBiblio?

 • eBiblio ofereix als ciutadans una col·lecció de novetats editorials de tota mena. D'acord amb la classificació que s'ha utilitzat per a la selecció i adquisició de les obres, existeixen llibres electrònics amb el següent contingut:
 • Ficció per a públic adult, incloent narrativa, poesia i teatre.
 • Obres generals sobre ciència i tecnologia, ciències socials, art i humanitats.
 • Obres generals relacionades amb qüestions de salut, autoajuda i desenvolupament personal, formes i activitats relacionades amb l'oci, viatges, esports i informàtica d'interés general.
 • Ficció orientada al públic infantil i juvenil, incloent narrativa, poesia i teatre.
 • Obres de no ficció per al públic infantil i juvenil, incloent tot tipus de matèries (art, música, història, ciència i tecnologia, oci, esports, etc.).
 • Audiollibres, versions íntegres de l'obra escrita, narrades per professionals i gravades en format àudio.


Tutorial per a descarregar l'APP Ebiblio

Et facilitem aquest tutorial amb els passos perquè pugues descarregar l'APP de Ebiblio Comunitat Valenciana.

Si tens algun problema no dubtes a cridar-nos

Tel.: 96 278 08 27 (Biblioteca Central l'Almodí)

Tel.: 96 279 25 08 (Agència de Lectura- Casa de la Joventut)