Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language

Préstec interbibliotecari

Es tracta d'un servei que permet sol·licitar obres que no estan en aquesta biblioteca a altres biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de la Comunitat Valenciana.

És un servei gratuït que poden sol·licitar tots els usuaris de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana que estiguen empadronats en la localitat de Llíria amb carnet de soci adult i que no estiguen suspesos ni sancionats en el moment d'efectuar la petició.

Si vols demanar un obra d'una altra biblioteca que es trobe dins de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana i tens dubtes si serà possible, emplena el següent formulari i nosaltres et podem confirmar si és possible realitzar la sol·licitud del exemplar.
Per a formalitzar els tràmits de la sol·licitud hauràs de passar pel taulell de la biblioteca l'Almodí i emplenar amb les teues dades el document de préstec interbibliotecari.

Si vols demanar una obra de la Biblioteca Pública de Llíria, dirigeix-te a la teua biblioteca de referència perquè ens faça la petició i nosaltres li enviem l'obra sol·licitada.

En aquest servei cal tindre en compte que:

  • No es prestaran les obres que siguen novetat.
  • El concepte novetat es refereix a les obres editades l'any en curs i en l'anterior.