Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language

Buscadors acadèmics

Els millors buscadors acadèmics que faran que t'oblides de Google

És una de les majors bases de dades de continguts científics en llengües iberoamericanes i compta amb diversos recursos documentals: Articles de revistes, Articles d'obres col·lectives, Llibres, Actes de Congressos, Ressenyes bibliogràfiques, Tesis doctorals.

És una porta a la ciència global composta de bases de dades i portals científics nacionals i internacionals. És multilingüe i proporciona en temps real la cerca i la traducció de la literatura científica globalment dispersa.

És un model per a la publicació electrònica cooperativa de revistes científiques en Internet. Desenvolupat per a respondre a les necessitats de la comunicació científica als països en desenvolupament i particularment d'Amèrica Llatina i el Carib, una solució eficient per a assegurar la visibilitat i l'accés universal a la seua literatura científica.

Proporciona una forma senzilla de buscar bibliografia acadèmica. Pots buscar a través de moltes disciplines i fonts: articles, tesis, llibres, resums i opinions… de les editorials acadèmiques, societats professionals, depòsits en línia, les universitats i altres llocs web.

És un motor de cerca dedicat a la indexació de revistes electròniques en «accés obert» en les arts i les humanitats, juntament amb altres publicacions acadèmiques i d'art oferint contingut gratuït.

És un motor de cerca en la web per a estudiants i investigadors que té com a objectiu fer que la informació acadèmica siga de fàcil accés. RefSeek cerca en més de mil milions de documents, incloent pàgines web, llibres, enciclopèdies, revistes i periòdics.

És una enciclopèdia d'accés lliure de textos revisats i mantinguts per experts acadèmics de tot el món. Scholarpedia s'inspira en Wikipedia i té com a objectiu complementar-la en proporcionar tractaments en profunditat de temes acadèmics. El seu idioma és en anglés.

Posa fàcilment a disposició recursos relacionats amb l'educació actual i l'avantguarda per a la investigació i la pràctica. D'entre tots els cercadors acadèmics és un dels millors en l'àrea d'Educació.

És un dels motors de cerca més voluminosos del món, especialment per als recursos web acadèmic d'accés obert, desenvolupat per la Biblioteca de la Universitat de Bielefeld. Es pot accedir als textos complets d'aproximadament el 60-70% dels documents indexats.

Cercador acadèmic que permet navegar per àrees de coneixement així com trobar llistes d'autors, revistes i congressos. Inclou revistes de divulgació científica en els seus resultats. Ofereix suggeriments de cerca amb marcatge semàntic. Una vegada feta una cerca, permet limitar els resultats.

La Xarxa de Revistes Científiques d'Amèrica Llatina i el Carib, Espanya i Portugal és un projecte acadèmic per a la difusió en accés obert de l'activitat científica editorial de tot el món, sota un model liderat per l'acadèmia i no lucratiu.

Redalyc és un sistema d'indexació que integra al seu índex les revistes d'alta qualitat científica i ara integra de manera exclusiva a les quals comparteixen el model de publicació sense fins de lucre per a conservar la naturalesa acadèmica i oberta de la comunicació científica.