Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language
Logo Biblioteca Pública del Estado

Col·leccions

la nostra sala infantil

Benvinguts a la Sala Infantil de la Biblioteca de Llíria.

Un espai en el qual oferim recursos i col·leccions apropiats per a nuestr@s usuari@s des de 0 a 12 anys, aproximadament.

A la sala infantil poden compartir gustos i aficions amb altres xiquets i xiquetes, trobar recomanacions de lectura, fer treballs escolars, participar en un munt d'activitats, i moltes coses més.

En el nostre fons es troben aqueixos exemplars que poden fer volar la seua imaginació amb els personatges i històries més emotives, divertides, terrorífiques i/o intrigants.

La col·lecció també compta amb els més variats àlbums infantils que presenten diverses propostes d'il·lustració que ajuden a formar el seu criteri estètic.

El còmic s'ha convertit en una gran aposta. Aqueix gènere tan visual, fresc i sempre d'actualitat forma part igualment de la nostra oferta per a l@s més joves.

Les prestatgeries de matèries infantils i juvenils estan ocupades per exemplars de divulgació sobre els més variats temes ( ciències, Història, art, esport, etc)

Per a facilitar l'elecció de lectura, el nostre fons infantil està classificat per colors segons l'edat lectora recomanada:
De 0 a 4 anys: Color plata
De 5 a 7 anys: Color blau
De 8 a 9 anys: Color roig
De 10 a 11 anys: Color verd
A partir de 12 anys: Color groc

Per descomptat, el personal de la biblioteca us pot ajudar responent a les vostres preguntes, solucionant dubtes o realitzant recomanacions.

Acosteu-vos a la biblioteca en família!