Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language
Logo Biblioteca Pública del Estado

Visió i missió

Sala de lectura

Visió i missió de la biblioteca


Tenint en compte les directrius de la UNESCO per a biblioteques públiques.
La visió de la nostra biblioteca és convertir-se en espai de trobada per a la ciutadania, el centre de referència d'accés lliure i democràtic a la informació, suport als processos formatius de coneixement i oci creatiu al llarg de tota la vida de les persones, amb especial atenció als col·lectius més vulnerables.

La nostra Missió és garantir l'accés a la informació, oferir un espai segur, flexible, accessible i inclusiu, atendre a tots els perfils d'usuaris amb programes personalitzats i facilitar les sinergies col·laboratives entre ells.

Per a acostar-nos a la visió i fer realitat la Missió de la biblioteca, estem treballant les següents línies estratègiques:

1.- Garantir l'accés a la informació de tots els ciutadans de Llíria i millorar la gestió de les biblioteques.
2.- Fer costat als centres educatius amb campanyes i serveis estables per a fomentar la lectura i el coneixement de la Biblioteca Pública.
3.- Oferir i diversificar activitats i incloure dins de les ja programades a col·lectius vulnerables. Facilitar la inclusió.
4.-. Consensuar i oferir activitats que augmenten el coneixement i la qualitat de vida de la ciutadania. Fomentar l'aprenentatge a la deixe anar de la vida.
5.- Ressaltar i posar en valor la cultura local en tots els seus vessants.

Aquestes cinc línies estratègiques es basen en cinc factors d'actuació
• La cultura com a eix aglutinador.
• Les tecnologies de la informació i la comunicació.
• La comunitat local com a referència.
• La inclusió social.
• La qualitat en la gestió.

PLA D'ACCIÓ 2019-2021

PLA D'ACCIÓ 2022-2025

Pla d'acció 2022-2025

pla acció post IG 2022-2025