Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language

Premi en el Concurs María Moliner 2020

Premi en el Concurs María Moliner 2020

El Ministeri de Cultura i Esport va convocar l'any passat 2020 el concurs de projectes d'animació a la lectura María Moliner en municipis de menys de 50.000 habitants i la Biblioteca de Llíria va participar en el concurs amb la presentació del nostre projecte "Biblioteca Fàcil".

El concurs té per objectiu premiar a aquelles biblioteques de municipis que duguen a terme un projecte únic que incloga les accions d'animació a la lectura, l'eficiència i labor bibliotecària, la integració social en la seua comunitat, així com l'ús de les noves tecnologies.

La finalitat del concurs és incentivar les accions d'animació a la lectura dirigides a tots els veïns, amb especial atenció a col·lectius amb dificultats per a l'accés a la lectura, en qualsevol de les llengües oficials de la Comunitat Autònoma respectiva i realitzades per biblioteques públiques de municipis amb menys de 50.000 habitants.

Resolució definitiva del Concurs María Moliner 2020 (PDF, 833 KB)