Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language

Accèssit en la III Edició Premi REBIUM

Accèssit en la III Edició Premi REBIUN

La Xarxa Pública Municipal de Biblioteques de Llíria va ser distingida en la tercera edició del Premi REBIUN ( Xarxa de Biblioteques Universitàries)

La Comissió d'Avaluació del III Premi REBIUN va atorgar un dels dos accèssits a la Xarxa Pública Municipal de Biblioteques de Llíria pel programa "Biblioteca fàcil".

A la convocatòria es van presentar un total de 17 projectes impulsats per 16 institucions.

El Premi REBIUN, promogut per l'associació Crue Universitats Espanyoles, està destinat a donar reconeixement i visibilitat a projectes i experiències qualificables de bones pràctiques, dutes a terme per altres biblioteques espanyoles no universitàries, així com per organismes relacionats com ara col·legis professionals, associacions i institucions bibliotecàries.

El nostre projecte "Biblioteca fàcil" torna a tindre un reconeixement a nivell nacional; dirigit especialment als col·lectius més vulnerables, pretén convertir a la Xarxa Pública Municipal de Biblioteques de Llíria en un espai de trobada per a la ciutadania i en un centre de referència d'accés lliure i democràtic a la informació.

https://www.elperiodicodeaqui.com/epda-noticias/la-xarxa-municipal-de-biblioteques-de-lliria-distinguida-en-la-tercera-edicion-del-premio-rebiun/193125