Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language
Logo Biblioteca Pública del Estado

Biblioteràpia

Biblioteràpia

Llibres nit

PROMOVENT LA LECTURA PER A GENERAR SALUT I BENESTAR

La biblioteca pública de Carcaixent forma part del grup de Biblioteques Inquietes de la Ribera, que promouen la lectura per a generar salut i benestar. Es tracta d'un nodrit equip de biblioteques municipals que compten amb la participació i el suport del Departament de Salut de la Ribera i que ha creat diversos recursos encaminats al benestar emocional, el creixement personal, les diverses etapes de la vida i la prevenció del suïcidi.

Biblioteques-inquietes-Ribera

La biblioteca és un servei públic que atén a tota la ciutadania. És un espai obert que acull al conjunt de la població i que potència la salut i el benestar personal a través de la lectura i de l’encontre al voltant del fet cultural. Et convidem a saber més sobre Biblioteques Inquietes de la Ribera (Alberic, L’Alcudia, Algemesí, Almussafes, Alzira, Benimodo, Carlet, Carcaixent, Càrcer, Castelló, Corbera, Guadassuar, Llombai, Manuel, Perelló, Polinyà de Xúquer, Sollana i Sueca)

Scape room escriptores

Guia sobre benestar emocional