Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language
Logo Biblioteca Pública del Estado

Guies de lectura

Bebé llibre

Dia internacional de la persona migrant

Davant l'augment dels fluxos migratoris en el món, l'any 2000 l'Assemblea General de l'ONU va proclamar el 18 de desembre com el Dia Internacional del Migrant, amb la finalitat d'impulsar l'intercanvi d'experiències i oportunitats de col·laboració per part dels països i regions, davant les dificultats de la migració internacional.

Espanta la por!

Per Tots Sants, monstres valencians!

Coneixes la Cuca Fera, el Butoni, L'home del sac, els Donyets, Les Bruixes bones o Fades, L'Espantacriatures, el Banyeta o les Bruixes roïnes...?

Doncs, per coneixer este bestiari, et presentem algunes lectures perquè pugues gaudir de les seues històries i acostar-te als monstres valencians.

Dia de la Biblioteca

Cada 24 d'octubre se celebra el Dia de la Biblioteca, creat en 1997 per l'Associació Espanyola d'Amics del Llibre Infantil i Juvenil amb el patrocini del Ministeri de Cultura i Esport en record de la destrucció de la Biblioteca de Sarajevo, incendiada en 1992 durant el conflicte balcànic.

Ací tens una guia de lectura amb diverses obres que tenen com a motiu o paisatge una biblioteca.

Guia per la pau

En temps convulsos, cal recordar a Mahatma Gandhi: “No hi ha camí per a la pau, la pau és el camí”.

Et proposem alguns títols de llibres i pel·lícules que tracten justament aquesta temàtica bàsica i imprescindible en tots els temps i situacions. A més d'aquestes obres seleccionades, a la biblioteca trobaràs moltes més, i també pel·lícules. T'esperem!

Clàssiques i modernes

Et presentem una selecció de llibres amb motiu del Dia de la Dona, amb obres referència del feminisme, de la literatura, novel·les gràfiques, biografies de dones inspiradores, escriptores, científiques, lluitadores, creatives, motivadores... Tria la teua obra i vine a per ella.