Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language
Logo Biblioteca Pública del Estado

L'edifici

L'edifici

Vista Biblioteca

La Biblioteca s'alça al costat del parc Navarro Daràs i està pròxima a diversos centres educatius. L'edifici, projectat per l'arquitecte Francisco Taberner Pastor, combina admirablement la funcionalitat amb un disseny de gran sobrietat i elegància.

Consta d'una supeficie útil de 708 m², i està sobrealçat sobre un podi, el que fa que quede a resguard de possibles inundacions. Són destacables la seua orientació i il·luminació zenital, que possibiliten llum natural uniforme a les sales de lectura i consulta.

Àrea pública diària

Disposa de quatre sales:

  • Sala Soleriestruch, que acull les darreres adquisicions de totes les matèries i el fons local.
  • Sala Literatura, que inclou a més la Biblioteca multicultural.
  • Sala Infantil-Juvenil.
  • Mediateca, Hemeroteca i internet pública.

Àrea pública periòdica

  • Sala polivalent per a la programació de les activitats culturals impulsades per la biblioteca i altres events.


Àrea interna

  • Taulell de préstec i consigna.
  • Depòsit compactus.
  • Depòsit per a col·leccions especials del fons antic i fons local.
  • Despatx i àrea de treball intern.