Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language
Logo Biblioteca Pública del Estado

Col·leccions

Col·leccions

Llibres col·leccions

Dividides segons la seua ubicació i tipologia en tenim:

Sala Soleriestruch: conté les darreres adquisicions de totes les matèries, així com el fons valencià i el fons local de lliure accés.

Sala Literatura: recull les obres de narrativa, teatre i poesia, clàssiques i novetats, en les dues llengües cooficials, valencià i castellà. Així mateix en este espai en tenim la Biblioteca multicultural, amb obres en nombroses llengües del món: alemany, anglés, àrab, armeni, búlgar, francés, italià, portugués romanés, rus, ucraïnes i xinés, per a adults i xiquets.

Sala infantil-juvenil: acull una estimable col·lecció d'obres de ficció organitzades per colors per identificar l'edat recomanada:

  • Blanc, amb obres de la Bebeteca, de 0 a 3 anys.
  • Blau, amb àlbums il·lustrats i contes fins 7 anys.
  • Roig, de 8 a 9 anys.
  • Verd, de 10 a 11 anys.
  • Groc, a partir de 12 anys.

Naturalment disposa també d'una selecció d'obres de coneixements de diverses matèries i obres de referència.

Sala Mediateca i internet públic: ací podem trobar nombroses pel·lícules i documentals, música de diversos gèneres (clàssica, jazz, pop, rock) A més, en tenim diversos equips d'accés públic a internet i l'Hemeroteca amb premsa diària i nombroses revistes d'actualitat.

El Fons Antic té una col·lecció d'obres que abasten els segles del XVI al XIX.

El Fons Local, en constant creixement, compta amb una rica col·lecció de publicacions periòdiques que s'inicien al 1908, així com obres d'autors vinculats a Carcaixent i a la comarca de la Ribera del Xúquer, fotografies, audiovisuals i ephimera (cartells, programes de mà, etc.)

El Depòsit compactus conté milers de documents a disposició de la ciutadania que no poden exposar-se directament per raons d'espai, però que són totalment accesibles a l'instant.