Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language

Com fer-te el carnet

Com fer-te el carnet

El carnet de la Biblioteca d'Aldaia és gratuït, personal i intransferible, i el seu ús suposa l'acceptació de la Normativa reguladora per a l'obtenció del carnet de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana (XLPV), a la qual pertany la Biblioteca d'Aldaia. Serà vàlid per a totes les biblioteques valencianes que formen part de la XLPV.

Per a sol·licitar el teu carnet:

  • pots fer-ho a la Biblioteca, cal presentar el DNI o NIE i Certificat d'Empadronament (en cas de no tindre DNI)
  • també pots omplir el següent formulari i enviar-lo a l'email de la Biblioteca, signat i adjuntant una foto a color tamany carnet.

Formulari carnet Biblioteca

El carnet de menors de 14 anys, el sol·licitarà el tutor o tutora i s’haurà d’aportar el DNI de la persona adulta i de la menor (si el tinguera).

L'ús del carnet per part d'altres persones diferents al titular del mateix pot ser objecte de suspensió del servei. Només els pares i mares podran fer ús del carnet dels seus fills i filles per retirar en préstec documents adreçats a públic infantil.

És imprescindible que porteu el vostre carnet de Biblioteca per a realitzar el préstec.

El carnet en vigor és necessari per a préstec, préstec interbibliotecari, accés a Internet amb els ordinadors de la Biblioteca o a través de la xarxa wifi, ofimàtica, la impressió de documents i utilitzar eBiblio.

Té alguns avantatges com els descomptes en els teatres de la Xarxa de Teatres de la Generalitat.