Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language

Condicions de préstec

Condicions de préstec

Per utilitzar el servei de préstec, és necessari tindre el carnet de la Biblioteca d'Aldaia o d'alguna biblioteca de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana (XLPV).

El servei de préstec és gratuït i es poden prestar simultàniament 12 documents (llibres, DVD, CDs, audiollibres i revistes):

  • llibres i revistes durant 15 dies
  • material especial (audiollibres, CDs o DVD) durant 7 dies

Tot el material prestat es pot renovar telefònicament o a la Biblioteca, sempre que no estiga reservat ni retardada la seua devolució.

En cas de retard en la devolució dels documents prestats, no es podrà utilitzar el carnet per un període de dies igual als dies de retard, ni cap dels serveis que ofereix la Biblioteca.

Préstec llibres electrònics

Amb el carnet de la Biblioteca d'Aldaia, es pot accedir a eBiblio on es poden prestar un màxim de 3 documents (llibres electrònics, audiollibres, i revistes) alhora durant 21 dies, amb la possibilitat de reservar fins a 3 títols.

El carnet ha d'estar vigent i al dia en les devolucions.

Fons de consulta en sala

Els diaris i els últims números rebuts de revistes queden exclosos de préstec.

Servei de reserves

Es poden reservar aquells documents que estiguen prestats en el moment de la seua sol·licitud (màxim de 3). La Biblioteca avisarà quan el material estiga disponible. La reserva es mantindrà durant 48 hores des de l'avís a la persona interessada.

Préstec interbibliotecari

Es poden sol·licitar llibres d’altres biblioteques de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana, sempre que no hi hagen exemplars en la Biblioteca d’Aldaia o d’altres biblioteques que estiguen a uns 25 quilòmetres d’Aldaia i sempre que la biblioteca a la qual li fem la petició considere factible enviar l’exemplar.