Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language
Logo Biblioteca Pública del Estado

Visites guiades

La Biblioteca ofereix un programa de formació d’usuaris actiu i divertit adreçat a escoles, instituts i llars d'infants.

Es tracta d'un programa personalitzat adaptat als diferents nivells escolars, amb l'objectiu de formar alumnes en l'ús de les biblioteques públiques.

Per conèixer la biblioteca cal remenar-ne el fons, investigar-ne el contingut, preguntar als bibliotecaris, experimentar amb els programes i els catàlegs dels ordinadors...

Els Centres educatius han de fer la petició a través del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Ebre.

Les entitats i assossiacions poden omplir el següent formulari:

Informació sobre la protecció de dades

De conformitat amb la normativa de protecció de dades de caràcter personal, amb aquest formulari s'autoritza que les dades de caràcter personal proporcionades siguin tractades i incorporades en el fitxer denominat Serveis Municipals, responsabilitat de l'Ajuntament de Tortosa.

La finalitat d'aquest tractament és la gestió d'usuaris/usuàries que han d'utilitzar els serveis de la Biblioteca. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones, llevat dels casos en què hi hagi una obligació legal, i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per a la finalitat que es van captar.

En qualsevol cas es podrà indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercitar els drets d'accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o d'oposició, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions caldrà que es facin a l'Ajuntament de Tortosa, Plaça d'Espanya núm. 1, 43500 Tortosa (Tarragona) o bé per correu electrònic a bmd@tortosa.cat

S'informa que també es pot presentar una reclamació, si així és considera, davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades o bé posar-se en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades de l'Ajuntament.