Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language
Logo Biblioteca Pública del Estado

Exposicions

Exposició 'Pessigolles. Catàleg d'emocions i sentiments'

No alt text available for image

Quan algú anomena la paraula PESSIGOLLES provoca més d’un somriure entre la gent que l’escolta.

Però aquest mot no només està relacionat amb el somriure i amb el riure. També està relacionat amb la tendresa, la timidesa… i fins i tot amb la tristesa.

Com que la paraula PESSIGOLLES engloba una bona colla de sensacions en el seu interior i es pot escampar per diverses parts del cos –des del cor fins a les orelles, passant per la panxa o les plantes del peu–, l’hem escollit com a títol d’una exposició que vol mostrar, en forma de catàleg, les emocions i els sentiments més comuns entre les persones: alegria, por, ràbia, neguit… i la manera com es reflecteixen en un seguit de contes i novel·les per a infants i joves.

Estem segurs que tan sols amb el títol de PESSIGOLLES ja provocarem alguna emoció. Però encara estem més segurs que amb els llibres que hem escollit desvetllarem el vostre interès i un munt d’emocions i sentiments.

Una exposició elaborada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CliijCAT).

De l'1 de juliol al 15 d'agost de 2023.

Organitza: Central de Biblioteques de les Terres de l'Ebre.

Exposició 'Emocions del Jazz'

No alt text available for image

Exposició 'Emocions del Jazz'. “Lo jazz, estil musical nascut a Nova Orleans (Estats Units) a principis de la dècada de 1900.

A Tortosa, té lloc, anualment, un gran esdeveniment: La Mostra de Jazz. Arran d’estos dies musicals, un grup de fotògrafes, fotògrafs, organitzadors, amics i familiars, hem creat un vincle, un lligam, una relació afectiva, que ens fa sortir i gaudir de la música i de la fotografia, i ens empeny a assaborir tot un seguit d’emocions: Alegria, tristesa, sorpresa i tants de sentiments, durant els dies de la Mostra.

Tot això em va suggerir la idea de fer un projecte fotogràfic, en que he pretès captar les emocions de totes i tots els membres del grup, i d’aqui ha sortit esta exposició”.

Batiste Pla

De l'1 de juliol al 31 d'agost de 2023.

Exposició 'Pintures de l'alumnat del taller de dibuix de la biblioteca'

No alt text available for image

Exposició 'Pintures de l'alumnat del taller de dibuix de la biblioteca' dirigit per Maruixa Estadella

Del 3 de juliol al 31 d'agost