Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language

Clubs de Lectura

Club de Lectura

Si t'agrada llegir i compartir de forma distesa les emocions que et desperta la lectura amb altres lectors i lectores i sovint amb els autors, vine al Club de Lectura de la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

Club Lectura Jove

No alt text available for image

Per què? Per llegir i compartir. No competim, no hi ha lliçons magistrals ni deures. Només parlem de llibres. Segueix la filosofia dels Slow reading club: ‘Calm body, curious mind, open heart’

Club Lectura Infantil

Per a xiquets i xiquetes de 10 a 12 anys, que tinguin ganes de passar-s'ho bé llegint i explicant si els hi agrada o no els llibres que llegeixen.

Llegir Teatre

No alt text available for image

El Servei de Biblioteques del Departament i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) duen a terme el projecte Llegir el Teatre, un cicle de clubs de lectura sobre textos teatrals.

Les sessions de debat entre lectors tenen lloc d'octubre a maig a la biblioteca,

Cada sessió està dedicada a un text de la programació del TNC.

Club Lectura Fàcil

No alt text available for image

Llegir és una activitat fonamental que afavoreix l’aprenentatge i l’adquisició de la llengua.
El club de lectura fàcil s'adreça a:

  • persones dels primers nivells de català,
  • perones que tenen dificultats lectores transitòries (immigració, escolarització deficient, iniciació tardía a la lectura).

Club Lectura Francès

No alt text available for image

“Toute personne qui aime la cultura française est invitée à joindre le club de lectura français qui a lieu chaque jeudi á 19h30”

Dirigit a persones interessades a passar una bona estona conversant en francès. La trobada consisteix en la lectura en veu alta d'un relat curt, d'un article, la lletra d'una cançó... Desprès de la lectura es comença una estona per a comentar el text.

Club de Lectura Alemany

No alt text available for image

La trobada, que es realitza setmanalment, consisteix en la lectura en veu alta d'un relat curt en alemany prèviament triat.

A continuació s'estableix una conversa entorn del tema del relat.

Reading Club

No alt text available for image

Are you interested in reading and speaking in English? Come to the Library and enjoy English with the Reading Club!

Adreçat a persones amb un nivell avançat de llengua anglesa. La trobada consisteix en la lectura en veu alta d’un relat curt a càrrec d'una persona de parla anglesa convidada.