language
Logo Biblioteca Pública del Estado

Activitats

Taula rodona: La mort des de diferents tradicions espirituals

No alt text available for image

Conferència 'Cap a una cultura de pau'

No alt text available for image

Inauguració de l'exposició i xerrada commemorant el centenari del naixement de la pianista Alícia de Larrocha

No alt text available for image

Presentació del llibre 'Cine y família: Descubrir los valores a través de las películas de nuestra vida' de Daniel Arasa, coord.

No alt text available for image

Celebració Dia Mundial de la Poesia. Paraules Urgents, Arturo Gaya i Sergi Trenzano.

No alt text available for image

Presentació del llibre Origen del riu Ebre: de l'Actualitat a l'Actualisme, d'Àlvaro Arasa

No alt text available for image

Tens un portàtil o tauleta que ja no utilitzes?

La Biblioteca Marcel.lí Domingo forma part del projecte Labdoo com a centre de recollida d’ordinadors portàtils i tauletes (hub).

Per això, a totes les persones que disposeu d’ordinadors portàtils o tauletes en desús que encara funcionin, us proposem donar-los perquè un cop sanejats puguin anar a centres educatius d’arreu del món, amb carències d’aquests materials.

Labdoo.org és una plataforma col·laborativa sense ànim de lucre, creada pel vilafranquí Jordi Ros entre altres, que permet fer arribar portàtils en desús carregats amb aplicacions educatives a escoles d'arreu del món, de manera distribuïda i sense generar emissions de CO2 addicionals al planeta.

Des de la seva fundació i gràcies a la col∙laboració de milers de persones, la plataforma humanitària Labdoo ha anat creixent, actualment servint portàtils a més de 2005 escoles en més de 139 països, disposant de més de 360 hubs operatius repartits en els 5 continents i beneficiant a més de 622 mil estudiants d'arreu del món.

El projecte també té molta presència a Catalunya actualment amb més de 20 hubs i vàries escoles i programes socials que se'n beneficien, com per exemple diversos projectes (hospitals i centres socials) duts a terme en col·laboració amb la Fundació Hospital St. Joan de Déu o organitzacions com Entretots.org o la Fundació Obra Tutelar Agrària.

Novetats de la setmana