Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language

Préstec

Préstec

Per poder utilitzar el servei de préstec en qualsevol de les seves modalitats, has de comptar amb el carnet d'usuari i no estar subjecte a cap sanció pel retard en la devolució del material en préstec.

Per tramitar el carnet, consulta el personal de la Biblioteca o fes-ho en línia a la secció Aconsegueix el teu carnet.

Préstec personal

Tipus de document

Quantitat

Període

Llibres 3 exemplars 21 dies (renovables) (1)
Audiovisuals (CD, CD-ROM o DVD) 3 exemplars 7 dies (1)
Revistes (2) 3 exemplars 7 dies (1)

(1) En cas de no haver-ne finalitzat la lectura, sempre que altres usuaris no l’hagin sol·licitat, pots renovar el préstec pel mateix nombre de dies. Ho pots fer de manera presencial, al telèfon 971 83 52 67 en horari d’obertura de la Biblioteca o mitjançant l’accés d’usuaris registrats al CABIB.

(2) Només es presten les revistes endarrerides. Consulta el personal.

Préstec col·lectiu

Aquest servei està destinat a les entitats i els col·lectius que el sol·licitin. Es poden obtenir documents en préstec mitjançant un representant acreditat.

La duració del préstec és de 21 dies, amb una opció de pròrroga màxima de 21 dies més.

La quantitat de documents en préstec és d’un màxim de 25, sempre que el fons no quedi desproveït.

Préstec interbibliotecari

A través d’aquest servei, les biblioteques s’encarreguen de proporcionar-te llibres i revistes que no es troben en el fons propi, però que estan disponibles en altres biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca (catàleg), a Bibliopalma (catàleg) o a Can Torró (catàleg).

Per a sol·licitar un document en préstec interbibliotecari, pots fer-ho presencialment, al telèfon 971 83 52 67 o al correu electrònic nabatlessa@arta.cat (per recollir a Artà); o al 971 58 92 97 o bibliotecacolonia@arta.cat (per recollir a la Colònia de Sant Pere), o bé emplenant el formulari següent.