Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language

Renovació de préstecs

Renovació de préstecs

Accés per a usuaris registrats

Pots renovar documents per telèfon, correu electrònic o en línia.

En primer lloc, has de tenir en compte que, mitjançant les opcions per a usuaris registrats, només pots realitzar una renovació. Si ja has renovat el document i vols renovar-lo novament, has de contactar amb la Biblioteca.

Per fer-ho en línia, has d’accedir al catàleg com a usuari registrat.

Exemplars actualment en préstec

Fes clic a 'Registre' i introdueix el teu primer cognom, el número del codi de barres (que es troba a la part de darrera del carnet) i el teu PIN. En cas que tenguis problemes contacta, amb la Biblioteca.

Un cop que hi entris, veuràs una pantalla com aquesta, en la qual has de clicar sobre 'Exemplars actualment en préstec'.

Selecciona per a renovar

T'apareixerà una pantalla amb els exemplars que tens en préstec i la data en què els has de tornar i opcions per renovar-los tots o només els exemplars seleccionats.

Estat: renovat

El sistema et mostrarà els exemplars que es renovaran i et demanarà si vols continuar. Si dius que sí, et confirmarà si s’ha pogut renovar el document o si, pel contrari, no ha estat possible. Per saber la nova data de devolució, has de fixar-te en la columna ‘Estat’.