language
Logo Biblioteca Pública del Estado

Pel·lícules en línia

eFilm és una plataforma que permet als usuaris de les biblioteques públiques de les Illes Balears veure pel·lícules, documentals, sèries i curts en streaming de forma gratuïta des d’un ordinador o dispositiu mòbil.

Pots accedir a eFilm des de l’adreça illesbalears.efilm.online.

Pot fer ús d'eFilm qualsevol persona que disposi d'un carnet d'usuari de les biblioteques públiques de les Illes Balears i tengui més de 15 anys. Si no disposes del carnet d’usuari, pots sol·licitar-lo a la Biblioteca i hauràs d’aportar una adreça de correu electrònic, ja que eFilm la requereix per donar-te d’alta.

El codi d'usuari o el número de carnet, juntament amb la contrasenya o PIN de la Biblioteca, et permetran accedir a la plataforma eFilm.

Pots sol·licitar en préstec audiovisuals a eFilm Illes Balears independentment de la resta de documents de la Biblioteca que tenguis en préstec.

Els audiovisuals es divideixen per colors. Es poden prestar fins a 2 audiovisuals vermells a la setmana i un nombre il·limitat de préstecs en el cas d’alguns concerts, curts, cinema clàssic i documentals marcats en negre.

Si no recordes la contrasenya o el PIN per accedir a eFilm o tens qualsevol altre problema per accedir-hi, posa't en contacte amb la Biblioteca.