Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language

Pel·lícules en línia

Pel·lícules en línia

eFilm és una plataforma que permet als usuaris de les biblioteques públiques de les Illes Balears veure pel·lícules, documentals, sèries i curts en streaming de forma gratuïta des d’un ordinador o dispositiu mòbil.

Pots accedir a eFilm des de l’adreça illesbalears.efilm.online.

Pot fer ús d'eFilm qualsevol persona que disposi d'un carnet d'usuari de les biblioteques públiques de les Illes Balears i tengui més de 15 anys. Si no disposes del carnet d’usuari, pots sol·licitar-lo a la Biblioteca i hauràs d’aportar una adreça de correu electrònic, ja que eFilm la requereix per donar-te d’alta.

El codi d'usuari o el número de carnet, juntament amb la contrasenya o PIN de la Biblioteca, et permetran accedir a la plataforma eFilm.

Pots sol·licitar en préstec audiovisuals a eFilm Illes Balears independentment de la resta de documents de la Biblioteca que tenguis en préstec.

Els audiovisuals es divideixen per colors. Es poden prestar fins a 2 audiovisuals vermells a la setmana i un nombre il·limitat de préstecs en el cas d’alguns concerts, curts, cinema clàssic i documentals marcats en negre.

Si no recordes la contrasenya o el PIN per accedir a eFilm o tens qualsevol altre problema per accedir-hi, posa't en contacte amb la Biblioteca.