Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario.

Más información en nuestra Política de Cookies.

AceptarRechazar
language
Logo Biblioteca Pública del Estado

Llibres electrònics

Préstec de llibres electrònics

eBiblio Illes Balears és un servei de les biblioteques públiques de les Illes Balears per al préstec de llibres electrònics a través d'Internet. Permet obtenir en préstec obres en format digital per a la seva lectura en diferents dispositius: tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics compatibles amb DRM d'Adobe.

Pots accedir a eBiblio Illes Balears a l’adreça illesbalears.ebiblio.es i també hi pots accedir a través de l’aplicació eBiblio, disponible per a iOS i Android.

Pot fer ús d'eBiblio qualsevol persona que disposi d'un carnet d'usuari de les biblioteques públiques de les Illes Balears.

El codi d'usuari o el número de carnet, juntament amb la contrasenya o PIN de la Biblioteca, et permetran accedir a la plataforma de préstec de llibres electrònics.

Si no disposes del carnet d'usuari, el pots sol·licitar a la Biblioteca i hauràs d’aportar una adreça de correu electrònic, ja que eBiblio la requereix per donar-te d’alta.

Si no recordes la contrasenya o el PIN per accedir a eBiblio o tens qualsevol altre problema per accedir-hi, posa't en contacte amb la Biblioteca.

Per a més informació, clica aquí.