language
Logo Biblioteca Pública del Estado

Préstec de llibres electrònics

eBiblio Illes Balears és un servei de les biblioteques públiques de les Illes Balears per al préstec de llibres electrònics a través d'Internet. Permet obtenir en préstec obres en format digital per a la seva lectura en diferents dispositius: tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics compatibles amb DRM d'Adobe.

Pots accedir a eBiblio Illes Balears a l’adreça illesbalears.ebiblio.es i també hi pots accedir a través de l’aplicació eBiblio, disponible per a iOS i Android.

Pot fer ús d'eBiblio qualsevol persona que disposi d'un carnet d'usuari de les biblioteques públiques de les Illes Balears.

El codi d'usuari o el número de carnet, juntament amb la contrasenya o PIN de la Biblioteca, et permetran accedir a la plataforma de préstec de llibres electrònics.

Si no disposes del carnet d'usuari, el pots sol·licitar a la Biblioteca i hauràs d’aportar una adreça de correu electrònic, ja que eBiblio la requereix per donar-te d’alta.

Si no recordes la contrasenya o el PIN per accedir a eBiblio o tens qualsevol altre problema per accedir-hi, posa't en contacte amb la Biblioteca.

Per a més informació, clica aquí.