Icono Buzón Bústia del lector Icono Mapa Mapa
Logo Biblioteca pública
Biblioteca Pública   
Terra Baixa  
 
Objeto flash con un rotativo de imágenes de la biblioteca.
     
 

Programa activitats Biblioteques amb DO
Dissabte 29, a les 10.00 h., "Guimeravi" al Celler Jané Ventura Aquest dissabte dia 29, a les 10 hores, el Celler Jané Ventura del Vendrell acollirà una nova representació de "Guimeravi", copes literàries de la collita Guimerà amb tast de vins Jané Ventura. Es tracta d'una sessió limitada als membres dels Club de Lectura de l'Arboç, Calafell, Cunit i el Vendrell, coordinada per Neus Oliveras i Gerard Jané, responsable del celler, amb participació d'Hermini Caballero, Joan Fontana, Maite Heras i Albert Solé, i l'acompanyament musical del grup Anhels.


Biblioteques amb DO 2014 Dins del projecte "Biblioteques amb D.O.", que se celebrarà enguany per segona vegada, el mes de novembre estarà dedicat a la D.O. Penedès. Les biblioteques de Calafell, Cunit, Martorell, el Vendrell i Vilafranca del Penedès han preparat un ampli i variat programa d'activitats que van presentar dimecres 15 d'octubre al Vinseum, i amb el qual contribuirem a difondre la relació entre el món del vi, les lletres i la cultura. Feu click en aquest enllaç per consultar-lo!!!
Lectures recomanades pel mes de novembre!!! "A la cuina, de nit", de Maurice Sendak (per als infants de 3 a 7 anys), "L'últim violí" d'Anna Manso (de 7 a 10 anys), i "El misteri dels àrbitres adormits" de Roberto Santiago (de 10 a 12 anys) són les lectures que us recomanem des de la Sala Infantil per aquest mes de novembre. Feu clic aquí per llegir les ressenyes!!!

   
 
C. Major, 18
43700
El Vendrell - Tarragona
Teléfono
977662118
Fax
977182097
 
 
  Crèdits  biblioteca.vendrell@gencat.cat Última actualització Novembre de 2014